Η Εταιρία Παπαδόπουλος ιδρύθηκε το 1988 με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου. Τα γραφεία και η έκθεση μας βρίσκονται στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών στη Θεσσαλονίκη.

To προφίλ της εταιρείας, ξεκίνησε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μετεξελίχθηκε σε μία σύγχρονη και ανταγωνιστική εμπορική εταιρία. Το αντικείμενο εργασιών μας είναι η εισαγωγή, εμπορία αλλά και η παραγωγή πάσης φύσεως γεωργικών μηχανημάτων. Είμαστε εξειδικευμένοι στην παραγωγή ηλεκτροπαραγωγών ζευγών , γεννητριών και αντλιών.

Τα τελευταία χρόνια λόγο της αύξησης του κόστους των ορυκτών καυσίμων στη χωρά μας και αναζητώντας οικονομικές λύσεις για νοικοκυριά και παραγωγικές μονάδες έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο της θέρμανσης. Καυστήρες, σόμπες, τζάκια, λέβητες, πέλλετ, ελαιοπυρήνα και η μεγάλη καινοτομία: εγκατάσταση αερολέβητων σε πτηνοτροφικές μονάδες, ξηραντήρια και θερμοκήπια. Με πολύ μεγάλη επιτυχία δίνουμε λύση άμεσα στο πρόβλημα του πετρελαίου αλλάζοντας τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ στον ήδη υπάρχοντα λέβητα με αποτέλεσμα εξοικονόμησης έως και 60% από τη καύση πετρελαίου.
O καυστήρας πέλλετ μας  φέρει την πιστοποίηση της TUV Rheinland Hellas.

Στόχος μας είναι η άμεση και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη η οποία δε σταματά στην πώληση αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή με την παροχή service και την επίλυση πάσης φύσεως τεχνικών προβλημάτων από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας καλέσουμε για ενημέρωση!

    Όνομα*

    Email*

    Τηλέφωνο*

    Μήνυμα*